Tømmerhus / Laftehus

Tømmerhus / Laftehus

All lafting av tømmerhus, utført av oss, er håndlaft, og kvalitet er satt i høysetet. Vi dømmer ikke oppdragene etter størrelse, men tar alle interessante oppdrag. Et tømmerhus kan gi like store utfordringer som et hotell eller kirke.

I Stokk & Stein prioriterer vi kvalitet og særpreg. Ingen utfordring for liten, ingen for stor, og ingen for vanskelig. Tømmerhusene eller laftehusene som er presentert her er skisser som kan tilpasses dine ønsker om størrelse og inndeling. Vi har ennå ikke levert 2 like tømmerhus – vi liker å si at vi “syr etter kundens ønske”. Det finnes like mange måter å utforme et laftet hus på som det fins kunder. Derfor tar vi alltid utgangspunkt i dine ideer og ønsker som arkitekten kan tegne og utvikle til komplette løsninger.

Kvalitet og personlighet står seg. Derfor søker vi alltid gode løsninger. Vi har til enhver tid et stort lager av tørt, norsk kvalitetstømmer som tørkes ned til 16 – 20 % fuktighet før det blir brukt. Dette skjer i hovedsak som lufttørking. Alle laftekasser blir laftet i våre produksjonshaller i Lom.

Stokk & Stein AS ble etablert i 1997. Vi er allsidige og leverer håndlaftede eksklusive tømmerhus og tømmerhytter i alle størrelser — vi bygger nytt, vi restaurerer, vi vøler – tømmer eller reisverk, stav og laft, tilstandsrapporter osv

Vil du vite mer?

Snakk med oss om dine planer

  • Ny hytte eller restaurering av eksisterende?
  • Vi har ideene og ser mulighetene
  • Få hjelp til planleggingen

Ring +47 908 60 858, [email protected] eller fyll ut skjemaet.

Partnere